Przystawki

Tatar wołowy
podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem
35
Grillowana wołowina Black Angus
świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących grzankach
z ziołową salsą chimichuri i pikantnym majonezem
34
Krewetki argentyńskie
podane na smażonym chlebie z blanszowanym jarmużem i lekkim musem z pieczonej dyni i prażonych pestek słonecznika
33
nowość
Krewetki na białym winie
(6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i ziołowymi grzankami
32
Marynowany łosoś w pistacjach i estragonie
podany z musem z buraka i malin, ostrym sosem dyniowo-pomarańczowym i chrupiącymi pszennymi grzankami
32
Cypryjskie halloumi
grillowany ser halloumi podany z zasmażanymi boczniakami, kurkami i grzybami shimeji, confitowanym ziemniakiem oraz musem z pieczonego czosnku
29
vege