Przystawki

Tatar z tuńczyka  siekany tuńczyk podany z aioli truflowym, chipsem z długo dojrzewającej szynki, oliwą szczypiorkową, ułożony na maślano-ziołowym toście wraz z cytrusową sałatką44
NOWOŚĆ
Krewetki na białym winie
(6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i grzankami
39
Tatar wołowy
podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem
37
Grillowana wołowina Black Angus
świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących ziołowych grzankach
z salsą chimichurri z tajskiej bazylii i estragonu, podane z majonezem szczypiorkowym
38
NOWOŚĆ
Krewetki orientalne (6 szt.)  w sosie na bazie mleka kokosowego i żółtego curry podane z salsą mango-chili, kolendrą oraz ziołowymi grzankami  39
NOWOŚĆ
Tost ze straciatellą ziołowo-maślany tost z delikatnym, włoskim serkiem straciatella, sałatką z kolorowych pomidorków, oliwą szczypiorkową i młotkowanym pieprzem33
vege/NOWOŚĆ
Labneh kremowy serek podany ze smażoną szalotką i czosnkiem, sezonowymi warzywami, oliwą szczypiorkową i chrupiącą foccacią32
vege