Przystawki

Krewetki argentyńskie
smażone krewetki podane na focacci z musem paprykowym, grillowanymi plastrami cukinii i pesto bazyliowym
38
Krewetki na białym winie
(6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i grzankami
38
Tatar wołowy
podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem
35
Grillowana wołowina Black Angus
świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących grzankach
z ziołową salsą chimichuri i pikantnym majonezem
34
Pieczony rostbef
chrupiąca focaccia z konfitowaną młodą kapustą, plastrami pieczonego rostbefu oraz majonezem z boczku
31
Halloumi z botwiną
plaster grillowanego sera podany z pieczoną botwiną, szparagami, ziemniakiem, wędzoną solą oraz kremowym serkiem kozim zawiniętym w liściach buraka
31
vege
Labneh kremowy
serek podany ze smażoną szalotką i czosnkiem, sezonowymi warzywami, oliwą
z kopru oraz chrupiącą focaccią
29
vege