Przystawki

Tatar wołowy
podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem
35
Grillowane macki kalmara
w aromatycznym sosie pomidorowym z natką pietruszki i czosnkiem, podane z ziołowymi grzankami
33
Krewetki argentyńskie
podane na smażonym chlebie z grillowanymi warzywami, musem z orzechów nerkowca i lekko pikantną oliwą paprykową
33
nowość
Krewetki na białym winie
(6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i ziołowymi grzankami
32
Grillowana wołowina Black Angus
świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących grzankach
z ziołową salsą chimichuri i pikantnym majonezem
32
nowość
Tatar z łososia
drobno siekany filet ze świeżego łososia, wymieszany z awokado, zielonym ogórkiem i sosem balsamicznym, podany z grzanką
31
nowość
Cypryjskie halloumi
plastry grillowanego sera halloumi podane na chrupiącym croissancie z pikantną, paprykową ricottą, plastrami grillowanego bakłażana i ziołową salsą verde
28
vege
Tatar z pomidorów
połączenie siekanego, świeżego i suszonego pomidora z orzeszkami pinii, lubczykiem i delikatną śmietanką z włoskiej straciatelli
28
vege / nowość