Przystawki

Krewetki w sosie serowym
(6 szt.) na bazie włoskiej gorgonzoli ze świeżym, aromatycznym majerankiem i grzankami
39
NOWOŚĆ
Krewetki na białym winie
(6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i grzankami
39
Tatar wołowy
podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem
37
Grillowana wołowina Black Angus
świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących ziołowych grzankach
z salsą chimichurri z tajskiej bazylii i estragonu, podane z majonezem szczypiorkowym
38
NOWOŚĆ
Wątróbka drobiowa
z grzybami i świeżym majerankiem w delikatnym sosie śmietanowym, podana na grillowanym maślanym toście
33
NOWOŚĆ
Croissant z pieczonego buraka
w glazurze porzeczkowej, faszerowany kremowym serkiem, podany z blanszowanym jarmużem i prażoną szalotką
31
vege/NOWOŚĆ
Labneh kremowy
serek podany ze smażoną szalotką i czosnkiem, sezonowymi warzywami, oliwą
z kopru oraz chrupiącą focaccią
32
vege