Krewetki argentyńskie smażone krewetki podane na focacci z musem paprykowym, grillowanymi plastrami cukinii i pesto bazyliowym | 38 |
Krewetki na białym winie (6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i grzankami | 38 |
Tatar wołowy podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem | 35 |
Grillowana wołowina Black Angus świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących grzankach z ziołową salsą chimichuri i pikantnym majonezem | 34 |
Pieczony rostbef chrupiąca focaccia z konfitowaną młodą kapustą, plastrami pieczonego rostbefu oraz majonezem z boczku | 31 |
Halloumi z botwiną plaster grillowanego sera podany z pieczoną botwiną, szparagami, ziemniakiem, wędzoną solą oraz kremowym serkiem kozim zawiniętym w liściach buraka | 31 vege |
Labneh kremowy serek podany ze smażoną szalotką i czosnkiem, sezonowymi warzywami, oliwą z kopru oraz chrupiącą focaccią | 29 vege |