Tatar z tuńczyka siekany tuńczyk podany z aioli truflowym, chipsem z długo dojrzewającej szynki, oliwą szczypiorkową, ułożony na maślano-ziołowym toście wraz z cytrusową sałatką | 44 NOWOŚĆ |
Krewetki na białym winie (6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i grzankami | 39 |
Tatar wołowy podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem | 37 |
Grillowana wołowina Black Angus świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących ziołowych grzankach z salsą chimichurri z tajskiej bazylii i estragonu, podane z majonezem szczypiorkowym | 38 NOWOŚĆ |
Krewetki orientalne (6 szt.) w sosie na bazie mleka kokosowego i żółtego curry podane z salsą mango-chili, kolendrą oraz ziołowymi grzankami | 39 NOWOŚĆ |
Tost ze straciatellą ziołowo-maślany tost z delikatnym, włoskim serkiem straciatella, sałatką z kolorowych pomidorków, oliwą szczypiorkową i młotkowanym pieprzem | 33 vege/NOWOŚĆ |
Labneh kremowy serek podany ze smażoną szalotką i czosnkiem, sezonowymi warzywami, oliwą szczypiorkową i chrupiącą foccacią | 32 vege |