Tatar wołowy podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem | 35 |
Grillowane macki kalmara w aromatycznym sosie pomidorowym z natką pietruszki i czosnkiem, podane z ziołowymi grzankami | 33 |
Krewetki argentyńskie podane na smażonym chlebie z grillowanymi warzywami, musem z orzechów nerkowca i lekko pikantną oliwą paprykową | 33 nowość |
Krewetki na białym winie (6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i ziołowymi grzankami | 32 |
Grillowana wołowina Black Angus świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących grzankach z ziołową salsą chimichuri i pikantnym majonezem | 32 nowość |
Tatar z łososia drobno siekany filet ze świeżego łososia, wymieszany z awokado, zielonym ogórkiem i sosem balsamicznym, podany z grzanką | 31 nowość |
Cypryjskie halloumi plastry grillowanego sera halloumi podane na chrupiącym croissancie z pikantną, paprykową ricottą, plastrami grillowanego bakłażana i ziołową salsą verde | 28 vege |
Tatar z pomidorów połączenie siekanego, świeżego i suszonego pomidora z orzeszkami pinii, lubczykiem i delikatną śmietanką z włoskiej straciatelli | 28 vege / nowość |