Tatar wołowy podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem | 35 |
Grillowana wołowina Black Angus świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących grzankach z ziołową salsą chimichuri i pikantnym majonezem | 34 |
Krewetki argentyńskie podane na smażonym chlebie z blanszowanym jarmużem i lekkim musem z pieczonej dyni i prażonych pestek słonecznika | 33 nowość |
Krewetki na białym winie (6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i ziołowymi grzankami | 32 |
Marynowany łosoś w pistacjach i estragonie podany z musem z buraka i malin, ostrym sosem dyniowo-pomarańczowym i chrupiącymi pszennymi grzankami | 32 |
Cypryjskie halloumi grillowany ser halloumi podany z zasmażanymi boczniakami, kurkami i grzybami shimeji, confitowanym ziemniakiem oraz musem z pieczonego czosnku | 29 vege |