Dania główne

Stek wołowy
Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym
91
bez glutenu
Kaczka pieczona
połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina
67
Biodrówka jagnięca sous-vide
jesienna kompozycja z musem z kasztanów, karmelizowaną w miodzie paloną marchwią, korzennymi śliwkami w redukcji winnej i ziołowo-orzechową posypką
75
NOWOŚĆ
Filet z łososia
marynowany w musztardzie Dijon z miodem, pieczony w chrupiącej panierce z orzechów włoskich, podany z ziemniaczkami duszonymi w sosie Alfredo i lekką sałatką z ciecierzycy, rukoli i pomidorków cherry
79
POWRÓT DANIA
Pierś z kurczaka supreme
w bazyliowo-pietruszkowym pesto podana ze smażonym pasternakiem, marchewką i kapustą oraz confitowanymi ziemniakami i grillowaną kukurydzą
42
NOWOŚĆ
Pasta fresca
makaron spaghetti ze smażoną gruszką w sosie śmietanowym z gorgonzolą, prażonymi orzechami i skwarkami z pancetty
42
NOWOŚĆ
Domowe ravioli
faszerowane dynią i pigwą podane w sosie z palonego masła i pomarańczy oraz grillowaną roladą z koziego sera, pieczoną figą i prażonymi pestkami słonecznika
43
NOWOŚĆ
Culurgiones
sardyńskie ravioli wypełnione farszem z pieczonej dyni, batata i chilli w deliktanym sosie na bazie śmietanki, pomarańczy i parmezanu z jarmużem
41
vege/ NOWOŚĆ
Chcemy się rozwijać, dlatego zdecydowaliśmy się zmniejszyć kartę i codziennie gotować inne dania uzupełniające stałe menu. Zajrzyj do karty dodatkowej i daj się zaskoczyć!