Dania główne

Stek wołowy
Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym
89
bez glutenu
Kaczka pieczona
połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina
62
Polędwiczka wieprzowa sous-vide
podana z gnocchi ziemniaczanymi, zieloną fasolką szparagową, sosem z pieczonej papryki i pomidorów oraz skwarkami z chorizo
56
Filet z miętusa sous-vide
podany z aromatycznym, szafranowym risotto oraz blanszowaną fasolką szparagową w musie z bobu
48
nowość
Pierś z kurczaka supreme
podana na szczypiorkowo – ziemniaczanym puree ze smażoną młodą
marchewką, szparagami, pudrem z pomidorów i ziołową gremolatą
42
nowość
Pasta fresca
makaron z kalmarami i hiszpańskim chorizo w sosie z duszonych pomidorów
42
nowość
Domowe ravioli
faszerowane ricottą z grillowanymi szparagami i migdałami w sosie z kawałkami pomidorów i bazylii
39
nowość
Letnie pieczone warzywa
podane z buraczanym hummusem, pesto z rukoli, ziołowym falafelem
i prażonymi pestkami słonecznika
34
vege/ nowość
Chcemy się rozwijać, dlatego zdecydowaliśmy się zmniejszyć kartę i codziennie gotować inne dania uzupełniające stałe menu. Zajrzyj do karty dodatkowej i daj się zaskoczyć!