Dania główne

Stek wołowy
Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym
82
bez glutenu
Kaczka pieczona
połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina
59
Filet z łososia saute
serwowany z musztardowym puree ziemniaczanym, delikatnym śmietanowym porem i redukcją z czerwonego wina
59
Polędwiczka wieprzowa sous- vide
podana z puree z pieczonym czosnkiem i palonym masłem, sosem
kurkowym posypką z boczku i szczypiorku oraz grillowaną sałatą rzymską
56
bez glutenu
Pasta fresca z krewetkami i anchois
w lekkim, maślano winnym sosie z porem, czosnkiem i natką pietruszki
45
Domowe ravioli
faszerowane pieczoną dynią i mascarpone w maślanym sosie ze świeżymi ziołami, pomidorami i orzechami laskowymi
39
vege / nowość
Pierś z kurczaka supreme
podana z confitowanymi ziemniakami, musem z pieczonego pasternaku,
karmelizowaną marchwią i powidłami śliwkowymi z rozmarynem
39
bez glutenu / nowość
Jesienne warzywa
na pikantnym hummusie z pieczonej papryki, podane z palonym ziemniakiem, ziołową salsą chimichuri i prażonymi pestkami słonecznika
35
vegan / bez glutenu / nowość
Chcemy się rozwijać, dlatego zdecydowaliśmy się zmniejszyć kartę i codziennie gotować inne dania uzupełniające stałe menu. Zajrzyj do karty dodatkowej i daj się zaskoczyć!