Dania główne

Gicz jagnięca
(400g) podana z puree ziemniaczanym, pieczoną młodą marchwią i szparagami w sosie własnym z pomidorami, czerwonym winem i tymiankiem
72
bez glutenu / nowość
Stek wołowy
Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym
67
bez glutenu / nowość
Kaczka pieczona
połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina
56
Filet z łososia
marynowany w musztardzie Dijon z miodem, pieczony w chrupiącej panierce z orzechów włoskich, podany z ziemniaczkami duszonymi w sosie Alfredo i lekką sałatką z ciecierzycy, rukoli i pomidorków cherry
49
bez glutenu
Pasta fresca z krewetkami i anchois
w lekkim, maślano winnym sosie z porem, czosnkiem i natką pietruszki
39
Gnocchi
ziemniaczane z zielonymi szparagami, bazyliowym pesto, pomidorkami koktajlowymi i parmezanem
36
vege / nowość
Pierś z kurczaka supreme
podana na puree parmezanowym z blanszowanym młodym brokułem i szparagami oraz salsą z pieczonych pomidorów i bazylii
38
bez glutenu / nowość
Letnie pieczone warzywa
podane z buraczanym hummusem, pesto z rukoli, ziołowym falafelem i prażonymi pestkami słonecznika
31
vegan / bez glutenu / nowość
Chcemy się rozwijać, dlatego zdecydowaliśmy się zmniejszyć kartę i codziennie gotować inne dania uzupełniające stałe menu. Zajrzyj do karty dodatkowej i daj się zaskoczyć!