Dania główne

Stek wołowy
Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym

Eskalopki z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym, podane z pieczonymi w maśle i koprze młodymi ziemniakami, jajkiem sadzonym i zasmażaną w bułce fasolką szparagową NOWOŚĆ 58
95
bez glutenu
Kaczka pieczona
połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina
67
Stek z tuńczyka (250g)  smażony stek  podany z pieczoną papryką ramiro  ,smażoną  czerwoną komosą ryżową z dodatkiem szpinaku i prażonych orzechów nerkowca, oblane ziołową salsą verde bez glutenu 85
NOWOŚĆ
Polędwica z dorsza marynowany filet z dorsza podany z grillowanymi plastrami  bakłażana, chrupiącym plackiem ziemniaczanym oraz pesto bazyliowo- pistacjowym  NOWOŚĆ69
Pierś z kurczaka podana na zielonym wiosennym puree ze smażoną młodą marchewką, brokułami, pudrem z pomidorów i ziołową gremolatą bez glutenu42
NOWOŚĆ
Pasta fresca makaron tagliatelle w pesto pistacjowo-bazyliowym z krewetkami i pomidorkami cherry49
NOWOŚĆ
Domowe ravioli
faszerowane ricottą z grillowanymi szparagami i migdałami w sosie z kawałkami pomidorów i bazylii vege 
39
NOWOŚĆ
Pieczony kalafior podany z gęstym serkiem tzatziki, letnimi warzywami, pesto z rukoli i warzywną salsą bez glutenu
37
vege/ NOWOŚĆ

Chcemy się rozwijać, dlatego zdecydowaliśmy się zmniejszyć kartę i codziennie gotować inne dania uzupełniające stałe menu. Zajrzyj do karty dodatkowej i daj się zaskoczyć!