Stek wołowy Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym | 89 bez glutenu |
Kaczka pieczona połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina | 62 |
Polędwiczka wieprzowa sous-vide podana z gnocchi ziemniaczanymi, zieloną fasolką szparagową, sosem z pieczonej papryki i pomidorów oraz skwarkami z chorizo | 56 |
Filet z miętusa sous-vide podany z aromatycznym, szafranowym risotto oraz blanszowaną fasolką szparagową w musie z bobu | 48 nowość |
Pierś z kurczaka supreme podana na szczypiorkowo – ziemniaczanym puree ze smażoną młodą marchewką, szparagami, pudrem z pomidorów i ziołową gremolatą | 42 nowość |
Pasta fresca makaron z kalmarami i hiszpańskim chorizo w sosie z duszonych pomidorów | 42 nowość |
Domowe ravioli faszerowane ricottą z grillowanymi szparagami i migdałami w sosie z kawałkami pomidorów i bazylii | 39 nowość |
Letnie pieczone warzywa podane z buraczanym hummusem, pesto z rukoli, ziołowym falafelem i prażonymi pestkami słonecznika | 34 vege/ nowość |