Stek wołowy Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym Eskalopki z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym, podane z pieczonymi w maśle i koprze młodymi ziemniakami, jajkiem sadzonym i zasmażaną w bułce fasolką szparagową NOWOŚĆ 58 | 95 bez glutenu |
Kaczka pieczona połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina | 67 |
Stek z tuńczyka (250g) smażony stek podany z pieczoną papryką ramiro ,smażoną czerwoną komosą ryżową z dodatkiem szpinaku i prażonych orzechów nerkowca, oblane ziołową salsą verde bez glutenu | 85 NOWOŚĆ |
Polędwica z dorsza marynowany filet z dorsza podany z grillowanymi plastrami bakłażana, chrupiącym plackiem ziemniaczanym oraz pesto bazyliowo- pistacjowym NOWOŚĆ | 69 |
Pierś z kurczaka podana na zielonym wiosennym puree ze smażoną młodą marchewką, brokułami, pudrem z pomidorów i ziołową gremolatą bez glutenu | 42 NOWOŚĆ |
Pasta fresca makaron tagliatelle w pesto pistacjowo-bazyliowym z krewetkami i pomidorkami cherry | 49 NOWOŚĆ |
Domowe ravioli faszerowane ricottą z grillowanymi szparagami i migdałami w sosie z kawałkami pomidorów i bazylii vege | 39 NOWOŚĆ |
Pieczony kalafior podany z gęstym serkiem tzatziki, letnimi warzywami, pesto z rukoli i warzywną salsą bez glutenu | 37 vege/ NOWOŚĆ |