Gicz jagnięca (400g) podana z puree ziemniaczanym, pieczoną młodą marchwią i szparagami w sosie własnym z pomidorami, czerwonym winem i tymiankiem | 72 bez glutenu / nowość |
Stek wołowy Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym | 67 bez glutenu / nowość |
Kaczka pieczona połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina | 56 |
Filet z łososia marynowany w musztardzie Dijon z miodem, pieczony w chrupiącej panierce z orzechów włoskich, podany z ziemniaczkami duszonymi w sosie Alfredo i lekką sałatką z ciecierzycy, rukoli i pomidorków cherry | 49 bez glutenu |
Pasta fresca z krewetkami i anchois w lekkim, maślano winnym sosie z porem, czosnkiem i natką pietruszki | 39 |
Gnocchi ziemniaczane z zielonymi szparagami, bazyliowym pesto, pomidorkami koktajlowymi i parmezanem | 36 vege / nowość |
Pierś z kurczaka supreme podana na puree parmezanowym z blanszowanym młodym brokułem i szparagami oraz salsą z pieczonych pomidorów i bazylii | 38 bez glutenu / nowość |
Letnie pieczone warzywa podane z buraczanym hummusem, pesto z rukoli, ziołowym falafelem i prażonymi pestkami słonecznika | 31 vegan / bez glutenu / nowość |