Stek wołowy Black Angus (250g) świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym | 82 bez glutenu |
Kaczka pieczona połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina | 59 |
Filet z łososia saute serwowany z musztardowym puree ziemniaczanym, delikatnym śmietanowym porem i redukcją z czerwonego wina | 59 |
Polędwiczka wieprzowa sous- vide podana z puree z pieczonym czosnkiem i palonym masłem, sosem kurkowym posypką z boczku i szczypiorku oraz grillowaną sałatą rzymską | 56 bez glutenu |
Pasta fresca z krewetkami i anchois w lekkim, maślano winnym sosie z porem, czosnkiem i natką pietruszki | 45 |
Domowe ravioli faszerowane pieczoną dynią i mascarpone w maślanym sosie ze świeżymi ziołami, pomidorami i orzechami laskowymi | 39 vege / nowość |
Pierś z kurczaka supreme podana z confitowanymi ziemniakami, musem z pieczonego pasternaku, karmelizowaną marchwią i powidłami śliwkowymi z rozmarynem | 39 bez glutenu / nowość |
Jesienne warzywa na pikantnym hummusie z pieczonej papryki, podane z palonym ziemniakiem, ziołową salsą chimichuri i prażonymi pestkami słonecznika | 35 vegan / bez glutenu / nowość |