Krewetki na białym winie (6 szt.) podane w klasycznym maślano – winnym sosie z czosnkiem, natką pietruszki i grzankami | 41 |
Tatar wołowy podany klasycznie z cebulką, ogórkiem konserwowym, kaparami, żółtkiem i jasnym pieczywem | 45 |
Grillowana wołowina Black Angus świeżo grillowane plastry wołowiny ułożone na chrupiących ziołowych grzankach z salsą chimichurri z tajskiej bazylii i estragonu, podane z majonezem szczypiorkowym | 39 |
Krewetki w sosie ajvar (6 szt.) lekko pikantne krewetki w sosie ze słodkiej i ostrej papryki, podane z grzankami | 41 NOWOŚĆ |
Pieczony rostbef podany na gratin ziemniaczanym z ziołową salsą i majonezem lubczykowym | 33 bez glutenu/NOWOŚĆ |
Tartaletka ziemniaczana z wędzonym twarożkiem, pomidorem i chrustem z szalotki | 34 vege/bez glutenu/NOWOŚĆ |
Labneh kremowy serek podany ze smażoną szalotką i czosnkiem, sezonowymi warzywami, oliwą szczypiorkową i chrupiącą foccacią | 32 vege |