Dania główne

Stek wołowy Black Angus (250g)
świeżo grillowana wołowina podana z frytkami stekowymi, lekką sałatką, dwoma autorskimi sosami i masłem ziołowym
96
bez glutenu
Kaczka pieczona
połowa luzowanej kaczki podana z domowymi kopytkami, karmelizowanymi jabłkami ze świeżym majerankiem oraz sosem z porzeczki na bazie czerwonego wina
67
Smażony filet z sandacza
podany na puree ziemniaczanym z sosem kurkowym i blanszowanym szpinakiem z czosnkiem
56
NOWOŚĆ
Pierś z kurczaka supreme
podana z sosem pieczeniowo-pieprzowym, babką ziemniaczaną z boczkiem, imbirowym musem dyniowym i duszonym z czosnkiem jarmużem
42
NOWOŚĆ
Pasta fresca
makaron tagliatelle w pesto pistacjowo-bazyliowym z krewetkami i pomidorkami cherry
49
Stek z kapusty
faszerowany ricottą, grzybami i szpinakiem, ułożony na kremowym serku z suszonymi pomidorami i grzybowym sosem demi-glace
37
NOWOŚĆ
bez glutenu/vege
Pieczone jesienne warzywa
podane na domowym hummusie z pesto z rukoli i pestkami
słonecznika
37
NOWOŚĆ
bez glutenu/vege
Chcemy się rozwijać, dlatego zdecydowaliśmy się zmniejszyć kartę i codziennie gotować inne dania uzupełniające stałe menu. Zajrzyj do karty dodatkowej i daj się zaskoczyć!